İŞLETME FAKÜLTESİ

İşletme

Güncel duyuru bulunmamaktadır.

TÜM HABERLER

"Beklenenin çok üstünde katılım oldu! Sayı 200'e ulaştı"

Pazarlama ve Pazar Araştırmaları Derneği'nin (PPAD) bir geleneği haline gelen "PAZARLAMA ARAŞTIRMALARINDA ALTERNATİF YÖNTEMLER" sempozyum serisinin beşincisi bu sene 16-17 Nisan 2015 tarihlerinde İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde gerçekleşti. PPAD Yönetim ve Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bahtışen Kavak ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. N. Can Şımga Muğan'ın açılış konuşmalarını  yaptıkları sempozyumda katılım 200'lere ulaştı. Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen Doç.Dr. Deniz Atik, Yrd. Doç. Dr. Nilgün Gürkaynak ve  Arş.Gör. Murad Canbulut, Türkiye'nin önde gelen Pazarlama hocalarının araştırma yöntemleri hakkında sunumlar yaptıkları sempozyuma Türkiye'nin her bölgesinden katılım olması ve bu yüksek ilgiden dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

İzmir Ekonomi Üniversitesi 27 Mayıs 2013 günü “Kurumsal Yönetim Seminerleri Üniversite Buluşmaları” kapsamında “Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD)”ni ağırladı.

TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen ve İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. F. N. Can Şımga Muğan’ın açılış konuşmaları ile başlayan “Aile Şirketleri ve Sermaye Piyasasında Kurumsal Yönetim” başlıklı panelde, başta öğretim üyeleri ve öğrenciler olmak üzere özel sektörden de çok sayıda katılımcı yer aldı.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ “BUSINESS GAMES” İLE GENÇ İŞLETMECİLERLE BULUŞTU

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen lise öğrencilerine yönelik “Business Games” tanıtım etkinliğinin ilki, 27-28 Nisan 2013 tarihlerinde üniversite kampüsünde gerçekleştirildi.  Business Games – İşletme Oyunları etkinliğine katılan İzmir Özel Türk Büyük Çiğli Koleji, Selma Yiğitalp Anadolu Lisesi,  Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi, Şukufe Cemal Özbaş Çok Programlı Lisesi ve Özel İzmir Martı Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri ve rehber öğretmenleri, hafta sonu 2 gün süreyle İzmir Ekonomi Üniversitesi kampüsünde ağırlandı.

Challange Future Global Student Competition´da İEU Başarısı

Dünyanın en önemli üniversite öğrenci organizasyonları arasında yer alan ve Yaratıcılık, inovasyon ve geleceğe dair yeni fikirlerin oluşturulmasını öngören Challenge Future Global Student Competition’da, İzmir Ekonomi Üniversitesi yarı finalleri geçip final sürecine kalarak büyük bir başarıya imza attı.

PERAKENDECİLİK YÖNETİMİ ÖĞRENCİLERİ TESCO KİPA YAZ STAJINDA

İzmir Ekonomi Üniversitesi İşletme Bölümü bünyesinde oluşturulan *Perakende Yönetimi Opsiyon Programı *öğrencileri, programın bir parçası olan yaz stajlarına 6 Temmuz 2009 itibari ile başladılar.

İŞLETME BÖLÜMÜ BURSİYERLERİ EN İYİ UYGULANABİLİR ARAŞTIRMA ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

İşletme Bölümümüz doktora öğrencilerinden bursiyerlerimiz Dicle Yurdakul ve Şebnem Penbek “European and Mediterranean Conference on Information Systems (EMCIS 2009)” adlı uluslararası konferansta,  Dokuz Eylül Universitesi Denizcilik İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Güldem Cerit ile birlikte hazırladıkları “Intercultural Communication Competence: A Study about the Intercultural Sensitivity of University Students based on their Education and International Experiences” adlı çalışmalarıyla;  “En İyi Uygulanabilir Araştırma Ödülü”’nü almışlardır.

ÜNİVERSİTEMİZDE TESCO AVRUPA İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRÜ IAN DICKSON’I AĞIRLADIK

TESCO Avrupa İnsan Kaynakları Direktörü Ian Dickson, üniversitemiz ve Tesco Kipa’nın ortaklığı ile İşletme Bölümü’nde oluşturulan Perakende Yönetimi Opsiyon Programı öğrencileri ile buluştu.