TÜM HABERLER

IEÜ İşletme Bölümü Impact Junkie Kurucu Ortağı Philip Harding'i ağırladı

BA201 Pazarlamanın İlkeleri dersi kapsamında Amerikalı sosyal girişimci ve “Love people. Go places. Change lives” mottosuyla faaliyet gösteren ve sosyal girişimciliğin en önemli örneklerinden Impact Junkie’nin kurucusu Philip Harding’i ağırladık. Söyleşi boyunca Philip Harding bizlerle dünyanın çeşitli ülkelerindeki girişimlerinden örnekler paylaştı. Sosyal girişimcilik hakkında ipuçları vererek bize bu konuda nasıl ilerleyebileceğimizi anlattı. Konuğumuz ve Impact Junkie hakkında detaylı bilgi için @impactjunkie @philipharding sayfalarını ve www.impactjunkie.co adresini ziyaret edebilirsiniz.

İEÜ İşletme Fakültesi Broşürü Yayında

İzmir Ekonomi Üniversitesi ve İşletme Fakültesi ile ilgili uluslararası işbirlikleri, Erasmus anlaşmaları, öğretim üyelerinin bölüm bazında kısa özgeçmişleri ve eserleri ve yıl boyunca yapılan etkinlikler gibi pek çok detaylı ve günvel bilgiye ulaşabileceğiniz broşürümüze ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Suriyeli Mültecilerin Sorunlarına İEÜ ve İTÜ İşbirliği ile Çözüm Önerisi

Üniversitemiz işletme Bölümü öğretim üyesi Mehmet Gençer ile beraber İTÜ'den araştırmacılar Ervin Sezgin,  Eda Beyazıt, ve Kerem yavuz Arslanlı'nın "Social Networks and Spatial Mobility among Syrian Refugees" başlıklı projesi D4R organizasyonuna katılmaya uygun bulundu. Türk Telekom tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında mültecilerin sorunlarını anlamaya yönelik olarak büyük bir veri seti araştırmacılara açılıyor:  http://d4r.turktelekom.com.tr/